IRL Reformierakonna loosungist: see viitab võimuerakonna hoolimatusele või ideede puudusele

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna valimisreklaam.
Reformierakonna valimisreklaam. Foto: Sander Ilvest

Isamaa ja Res Publica Liidu peasekretäri sõnul viitab see, et Reformierakond kasutab endist Isamaaliidu valimissõnumit «Kindlalt edasi!» hoolimatusele või ideede puudusele.

«Sama valimisloosungi kasutamine, mida kasutas ka Isamaaliit 2005. aasta kohalike valimiste eel, viitab võimuerakonna hoolimatusele või ideede puudusele,» ütles Tiit Riisalo pressiesindaja vahendusel.

Küsimusele, millal IRL plaanib valimiskampaaniaga alustada, jättis Riisalo vastamata. Selle asemel märkis ta, et sel nädalal lõpeb erakonna küsitlus madalapalgaliste maksureformi kohta ning pärast kokkuvõtete tegemist avalikustatakse tulemused.

Reformierakond avalikustas kampaaniasõnumi «Kindlalt edasi!» üleeile. Erakonna peasekretäri Martin Kuke sõnul peab erakond riigikogu valimiste põhiküsimusteks julgeolekut ning seda, kuidas saavutada uus ja kiirem majanduskasv.

Kommunikatsiooniõppejõud Agu Uudelepa hinnangul on loosung partei jaoks loogiline jätk varasematele valimissõnumitele. «See jätkab selles loogikas, mida Reformierakond on oma loosungites kasutanud. See «parema tuleviku poole liikumine» on neil olnud alates oravast, mis ei istu paigal, vaid hüppab ja loomulikult hüppab vasakult paremale, sest paremal on alati parem,» rääkis Uudelepp.

Riigikogu valimised toimuvad 1. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles