Vahur Kersna hakkab kirjutama Arteris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: Marina Puškar

Eesti kuulsamaid telemehi Vahur Kersna, kes on kevadest saadik hoidnud läbi suve madalat profiili, on otsustanud vahetada glamuurse telemaailma kaamera ja mikrofoni asise-maise trükiajakirjanduse paberi ja pastaka vastu.


Pärast eelmist telehooaaega, mil Kersna juhtis vaheldumisi Margit Kilumetsaga menusaadet «Sind otsides», näitab vahepeal masside tähelepanu alt kõrvale tõmbunud Kersna end eesti publikule sel laupäeval, kui lahkab Postimehe lisas Arter laulumehe Jaan Tätte lummust.

Muu hulgas imestab Kersna, et sellal kui kümned tuhanded inimesed tunglevad Tätte vabaõhukontserdile, ei ole Vikerraadio ametlikel andmetel terve aasta jooksul mänginud mitte ühtegi pala Jaan Tätte viimaselt albumilt.

Samuti tekitab temas küsimusi, miks ei ole ükski Eesti muusikakriitik analüüsinud kunagi tõsiselt Tätte loomingut. Kersna pakub, et kriitikud ei hakkagi seda tegema, sest nad ei oska nende lugudega midagi peale hakata.

Üldist Eesti meediapilti iseloomustades väljendas aastate eest «Pealtnägijaga» iga nädal rahvast raputanud Kersna üllatust selle vaimuvaesuse üle, mis on talle terve suve teleekraanilt vastu vaadanud. Ta kinnitas, et on ideedest tulvil, ning väljendas valmisolekut realiseerida neid Arteri külgedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles