USA kinnitas ameeriklaste hukkumist sünagoogirünnakus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mosheh Twersky, Aryeh Kupinsky ja Cary William Levine surnukehad autodes Jeruusalemma linnas nende tapmispaiga lähistel.
Mosheh Twersky, Aryeh Kupinsky ja Cary William Levine surnukehad autodes Jeruusalemma linnas nende tapmispaiga lähistel. Foto: SCANPIX

Kolmel täna Jeruusalemma sünagoogis korraldatud rünnakus hukkunud inimesel oli USA kodakondsus, teatas USA välisministeeriumi esindaja, kinnitades Iisraeli politsei varasemat teadet.

«Võime kinnitada, et rünnakus Jeruusalemma sünagoogile hukkusid Ameerika kodanikud Mosheh Twersky, Aryeh Kupinsky ja Cary William Levine,» ütles välisministeeriumi kõneisik.

Iisraeli politsei esindaja teatas täna, et kolm rünnaku ohvrit olid USA kodakondsusega iisraellased ja üks Briti kodakondsusega iisraellane.

Teadet kinnitas ka Briti välisministeerium.

«Oleme teadlikud Briti-Iisraeli topeltkodakondsusega isiku hukkumisest Iisraelis,» teatas välisministeeriumi esindaja hukkunu nime avaldamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles