Ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja astub IRLi

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Ladõnskaja
Viktoria Ladõnskaja Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja teatas täna, et liitub Isamaa ja Res Publica Liiduga (IRL) ning kandideerib riigikogu valimistel.

«See otsus ei olnud minu jaoks lihtne,» teatas Ladõnskaja erakonna pressiesindaja vahendusel. «Ma ei ole kunagi pürginud poliitikasse, hoopis poliitika on tulnud minu ellu. Ühel hetkel sain aru, et ma võin palju kirjutada-rääkida sellest, millega ma riigi poliitikas rahul ei ole, kuid on hoopis teine asi proovida midagi muuta, panustada, teha midagi Eesti heaks.»

Tema sõnul valis ta just IRLi, sest talle on lähedane konservatiivne maailmavaade. Eelkõige meeldib talle IRLi valimiseelne majanduslik platvorm – madala sissetulekuga inimeste vabastamine tulumaksust.

«IRL on avaldanud soovi püüda muu hulgas mõista ka Eesti ühiskonna venekeelset osa, ja mul on hea meel, kui mul avaneb võimalus edastada IRLile ka selle auditooriumi oluline ja peamine sõnum, säilitades seejuures eesti ühiskonna jaoks põhimõttelised väärtused.»

Ajakirjanik ja saatejuht teatas ka, et lahkub Eesti Ekspressist ja peatab ajutiselt ajakirjandusliku tegevuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles