Chicagos sööstis öösel väikelennuk eramajja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänahommikune vaade õnnetuspaigale.
Tänahommikune vaade õnnetuspaigale. Foto: SCANPIX

USAs Chicagos kukkus eile väike kahemootoriline transpordilennuk eramajja. Lennukit juhtunud piloot sai õnnetuse käigus surma, kuid majas maganud mees ja naine pääsesid eluga.

Aero Commander 500-B sööstis nina ees majja kell 2.40 öösel ning jõudis diagonaalis keldrini välja. Kolmandik lennukist, sh saba jäi majast välja paistma, kirjutab uudisteagentuur AP.

«Lennukirusud jäid paari voodist ligi 20 sentimeetri kaugusele,» teatas Chicago tuletõrjeametnik Michael Fox. See oli väga õnnelik juhus. «Nad olid elutoa kõrval magamistoas ja elutuba enam olemas pole,» lisas ta.  

Sündmuskohale saabunud meedikutele ütles paar, et nendega on kõik korras ja ravi nad ei vaja.

Pärast maja kindlustamist tõid päästjad piloodi surnukeha vrakist välja. Kedagi teist transpordilennuki pardal polnud viibinud. Tuletõrjujate sõnul avastasid nad kütuselekke, kuid tulekahju ega plahvatust see kaasa ei toonud. Lennuki allakukkumise põhjuste selgitamiseks algatati uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles