Putin: koostöö USAga on võimalik teatud tingimustel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene president Vladimir Putin hoiab käes šampanjaklaasi, kohtudes Kremlis välisdiplomaatidega. Taga paistab välisminister Sergei Lavrov.
Vene president Vladimir Putin hoiab käes šampanjaklaasi, kohtudes Kremlis välisdiplomaatidega. Taga paistab välisminister Sergei Lavrov. Foto: SCANPIX

President Vladimir Putini sõnul on Venemaa valmis praktiliseks koostööks Ameerika Ühendriikidega erinevates suundades juhul, kui mõlemad osapooled austavad teineteise huve ega sekku teise siseasjadesse.

Vene riigipea sõnul on Venemaal ja Ameerika Ühendriikide eriline vastutus rahvusvahelise julgeoleku ja stabiilsuse säilitamisel, globaalsetele väljakutsetele ja ohule vastuseismisel.   

Putin kohtus täna USA uue suursaadikuga Venemaal John Tefftiga, kes andis üle oma volikirjad, vahendas Interfax.

Lisaks talle viibis Kremlis palju teise välisriikide diplomaate.

Tefft saabus Moskvasse septembri alguses, vahetades välja senises suursaadiku Michael McFauli. 

Tefft töötas USA Moskva suursaatkonnas nõunikuna aastatel 1996-1999. Hiljem töötas ta Ühendriikide suursaadikuna Vilniuses, Thbilisis ja Kiievis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles