Kaitsevägi: valimisklipi filmimiseks võttis ühendust peaministri büroo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas reklaamklipis
Taavi Rõivas reklaamklipis Foto: Internet

Kaitseväe peastaabi teatel võttis Reformierakonna valimisklipi filmimiseks õhuväega ühendust peaministri büroo ja loa andis õhuvägi, peaministri büroo juhataja Liina Kersna sõnul oli tegemist vaid kontaktivahetusega.

Kaitseväe peastaabi strateegilise kommunikatsiooni osakonna juhataja Vallo Toomet rääkis rahvusringhäälingu uudisteportaalile, et kaitseväe juhataja on oma alluvatele alati rõhutanud vajadust säilitada erapooletus ja mitte osaleda erakondade reklaamikampaanias.

«Samas oleme me võimalikult avatud asutus ja teeme kõigi soovijatega erinevatest valdkondadest koostööd, aga ainult juhtudel, kui see kahjusta julgeolekut, ei sea ohtu käimasolevaid operatsioone või õppuseid ja meil on koostööks võimalused,» selgitas Toomet.

Liina Kersna sõnul helistas peaministri julgeolekunõunik Kadri Peeters Ämarisse ja küsis nõu, kellega peaks erakond suhtlema. «Kadri andis selle erakonnale ja asi piirdus sellega, see oli kontaktivahetus,» rääkis Kersna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles