Venemaa ja Pakistan kavatsevad allkirjastada sõjalise koostöö leppe

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene kaitseminister Sergei Šoigu.
Vene kaitseminister Sergei Šoigu. Foto: SCANPIX

Venemaa kaitseminister Sergei Šoigu ja tema Pakistani ametivend Khawaja Asif kavatsevad allkirjastada sõjalise koostöö leppe, ütles neljapäeval Vene kaitseministeeriumi pressiesindaja Igor Konašenkov.

«Vene kaitseminister peab Islamabadis läbirääkimisi Pakistani kaitseministri Khawaja Asifiga. Kaitseminister kohtub tõenäoliselt ka Pakistani Islamivabariigi presidendiga Nawaz Sharifiga,» ütles Konašenkov.

«Osapooled arutavad piirkondliku julgeoleku võtmeküsimusi ning kahe riigi sõjalise ja sõjalis-tehnilise koostöö tihendamist,» lisas pressiesindaja.

«Vene Föderatsiooni ja Pakistani Islamivabariigi kaitseministrid kavatsevad allkirjastada sõjalise koostöö leppe,» sõnas Konašenkov.

Allkirjastatav dokument on raamlepe, milles sätestatakse edasise sõjalise koostöö tugevdamise seaduslik alus ning leppega määratakse kõnealuse koostöö vorm ja valdkonnad, ütles allikas Vene delegatsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles