Maanteesillal istunud mees hukkus auto rataste all

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Läänemaal hukkus eile hilisõhtul autolt löögi saanud sõiduteel olnud mees. Teataja sõnul istus mees maanteesillal ja talle otsasõitu ei õnnestunud vältida.

Politsei sai eile kell 23.36 teate, et Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 11. kilomeetril Kullamaa vallas on juhtunud liiklusõnnetus. Esialgse info kohaselt ei õnnestunud sõiduauto juhil vältida otsasõitu ootamatult tema vaatevälja ilmunud mehele. Auto liikus Ristilt Virtsu suunas ning Liivi jõge ületaval Koluvere maanteesillal üritas sõiduauto juht mööda sõita tema suunavööndis teel istunud mehest, kuid see ei õnnestunud ja mees sai autolt löögi. 35-aastane mees hukkus sündmuskohal.

Hukkunu kandis tumedat riietust ning esialgseil andmeil ei kasutanud ta oma nähtavaks tegemiseks ei valgusallikat ega helkurit. Sõiduautot juhtinud mees  oli autos üksi, omab vastava kategooria mootorsõiduki juhtimise õigust ja oli kaine. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei välja menetluse käigus.

Haapsalu politseijaoskonna juht Argo Tali tunneb kaasa hukkunu lähedastele. Samas tuletab ta meelde, et liikluses peavad kõik üksteisega arvestama ja tegema kõik endast oleneva, et õnnetustest hoiduda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles