Eesti ja Vene piiriesindajad kinnitavad uued ühistegevused jaanuaris

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti poolel olevad piirialatähised
Eesti poolel olevad piirialatähised Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti ja Vene piiriesindajad kinnitavad järgmise aasta tööplaani ja ühistegevused tuleva aasta jaanuaris toimuval kohtumisel.

«Järgmise aasta piiriesindajate tööplaani ja ühistegevuste kinnitamine toimub 2015. aasta jaanuaris toimuval piiriesindajate plaanilisel kohtumisel. Samal kohtumisel tehakse ka kokkuvõtted 2014. aasta tegevustest,» ütles BNSile politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Tuuli Härson.

Härsoni sõnul on tuleva aasta plaanid eeldatavalt samas mahus kui tänavused. «Peamiselt on ühistegevusteks kohtumised, ühisreidid piirirežiimi nõuete täitmise kontrollimiseks, ühisõppused, infovahetus ja piirivalvejuhtumite lahendamine,» rääkis Härson.

Politsei- ja piirivalveameti piirivalveosakonna arendusbüroo juht Toomas Malleus ütles tänavu septembris BNSile, et Vene piirivalve huvi Eesti poolega koostööd teha vähenenud. Malleusi ütles toona, et piiriülese kuritegevuse tõkestamisel on esmatähtis eelinfo ning kui selles osas koostöö väheneb, siis on Eesti tegevus piirturvalisuse tagamisel raskendatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles