Soomes kahtlustatakse ema kahe lapse tapmises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Kuopio linnale.
Vaade Kuopio linnale. Foto: Wikipedia

Soomes kahtlustatakse ema oma kahe eelkooliealise lapse tapmises, teatas ööl vastu tänast politsei.

Kuopio asukoht. Allikas: Wikipedia
 
Kuopio asukoht. Allikas: Wikipedia  Foto: Wikipedia

Laste laibad leiti eile õhtul perekonna Kuopios asuvast korterist. Politsei sai häirekeskuse kaudu hädakõne Itkonniemele kell 18.00 õhtul. Koheselt alustati eeluurimist.

Kriminaalpolitsei komissar Juha Korhonen ütles uudisteagentuurile STT, et üksikasju laste vanuse ja soo kohta esialgu ei avaldata.

«Põhjus on selles, et informatsioon pole jõudnud veel kõigi sugulaste ja omasteni. Samuti on esialgu veel ebaselged enamused juhtunu asjaolud ja ka kõik, mis selleni viis,» ütles Korhonen.

Politsei annab juhtunu kohta lisateavet kõige varem täna kell kaks.

Kuopio sotsiaalameti juhataja Arja Kekonen ütles rahvusringhäälingule YLE, et perekond oli lastekaitses arvel ja viimati käidi nende juures sel nädalal.

«See on ülimalt kurb ja kahetsusväärne juhtum. Perekonnale on abi antud, kuid alati sellest ei piisa. Ma võtan oma töötajatega ühendust ja avaldan neile toetust. Töötajad on kindlasti teinud kõik endast oleneva, kuid midagi sellist ette näha on väga raske,» märkis juhataja.

Sealsamas Põhja-Savo maakonnas said alles möödunud kuul surma ema ja kolm last, kui sõiduautot juhtinud naine kihutas ilmselt tahtlikult otsa vastutulevale autobussile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles