Viru vangla saab uue juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Vangla.
Viru Vangla. Foto: Justiitsministeerium

Andre Lilleleht saab 1. septembrist Viru vangla direktori asetäitjaks vangistuse alal ning alates 1. detsembrist võtab ta üle Viru vangla direktori ametikoha, teatas justiitsministeerium.

Praegu täidab Andre Lilleleht (36) Kaitseliidu peastaabi personaliosakonna ülema kohuseid. Lilleleht alustas teenistust 1993. aastal kaadriallohvitserina Pärnu üksik-jalaväekompaniis ja on töötanud juhtivatel ametikohtadel turvateenuseid osutavates ettevõtetes, sealhulgas pikemat aega ASis Falck Eesti.

Ta on lõpetanud EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise õppekava. Lilleleht on ka Eesti Reservohvitseride Kogu liige.

Vangla juhtimise ülevõtmise ettevalmistamiseks asub Lilleleht 1. septembrist Viru vangla direktori asetäitjaks vangistuse alal ning asub direktori ülesannetesse 1. detsembrist.

Kuni 1. detsembrini jätkab Viru vangla direktori ülesannete täitmist vanglateenistuse asejuht karistuse täideviimise talituse juhtaja Priit Post, kes naaseb seejärel Tallinnasse oma korralise töö juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles