Vabariigi valimiskomisjon sai uue liikme

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dilaila Nahkur Tammiksaar.
Dilaila Nahkur Tammiksaar. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Vabariigi valimiskomisjoni (VVK) teatel asub komisjonist lahkunud Heili Sepa asemel tööle juhtiv riigiprokurör Dilaila Nahkur-Tammiksaar.

Sepp sai komisjoni liikmeks tänavu veebruaris, kuid suundus nüüd tööle justiitsministeeriumisse, kus ta on karistusõiguse ja menetluse talituse juhataja. Seetõttu sai tema asemel komisjoni liikmeks Seppa varem vajadusel asendanud Nahkur-Tammiksaar ning asendusliikmeks juhtiv riigiprokurör Steven-Hristo Evestus, teatas VVK oma Facebooki lehel.

Vabariigi Valimiskomisjoni kuuluvad seitsme eri institutsiooni esindajad. Komisjoni esimees on õiguskantsleri kantselei direktor Alo Heinsalu ja aseesimees Harju maakohtu kohtunik Meelis Eerik. Lisaks kuuluvad komisjoni Tallinna ringkonnakohtu kohtunik Meelika Aava, riigikontrolli kohaliku omavalitsuse osakonna peakontrolör Airi Mikli, riigikogu kantselei asedirektor Aaro Mõttus ning riigikantselei istungiosakonna juhataja Aivar Rahno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles