Postimees toob uue digilehe tellijateni tasuta (1)

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees on lugejaga kõikjal, paberil ja internetis. Nüüd pakume kõigile paberlehe tellijatele uusi mooduseid Postimeest lugeda, kusjuures selle eest ei pea sentigi juurde maksma.

Postimehe Digileht on sellesama paberlehe, mida te praegu käes hoiate, peegeldus nutitelefonis või tahvelarvutis. Digilehe eelis on see, et sinna saab panna palju rohkem pilte kui paberkandjale mahuks, lisaks videolood, mida ju paberil üldse ei saa esitada.

Postimees+ (PM+) on arvuti veebilehitsejas loetav laiendatud uudistekeskkond, kus ilmuvad täismahus artiklid, mida paberlehe mahupiirang on sundinud lühendama. Lisaks kirjutab toimetus spetsiaalselt PM+ jaoks lugusid, mida saab lugeda ainult siit.

Mõlemas keskkonnas saab lugeda kõike sedasama, mida paberlehestki, ja veel enamgi. Artiklid, mis paberlehte täismahus ära ei mahu, ilmuvad elektroonilistes keskkondades täies pikkuses, paljude piltidega ja tihti videolõikudega.

Mis kõige toredam, digikeskkondadest võite algava päeva uudiseid lugeda juba siis, kui postiljon alles teist külge keerab. Ühe kontoga võib sisse logida kolmest seadmest: nutitelefonist, tahvel- või suurest arvutist. Nii on Postimeest parem perega jagada, paberlehega seda juba naljalt ei tee.

PM+ on meie uuenenud veebikeskkond, mida saab kasutada mistahes veebilehitsejas. Paberlehe tellijatele on selle kasutamine tasuta, õigemini tellimuse hinna sees. Tuleb vaid konto luua, see oma paberlehe tellimusega siduda ja ongi valmis. PM+ avaldab ka lugusid, mida kusagilt mujalt lugeda ei saa – need artiklid on Postimehe toimetus spetsiaalselt selle keskkonna jaoks kirjutanud.

Konto saab luua nii:

  1. Vajutage nuppu «Logi sisse» Postimees.ee menüüribas.
  2. Sisestage see e-posti aadress, mis on seotud paberlehe tellimusega. Tähtis! Sellele aadressile saadetakse kinnituskood.
  3. Kontrollige oma e-postkasti. Postimehe saadetud sõnumis on link ja tähtedest-numbritest kontrollkood.
  4. Vajutage linki või kopeerige kood registreerimisvormi aknasse. Emba-kumba, mõlemat ei ole vaja teha.
  5. Siduge konto oma paberlehe tellimusega. Sisse logituna valige kasutajamenüüst «Seon paberlehe tellimuse».
  6. Avanenud aknasse kirjutage tellija ees- ja perekonnanimi ning postiindeks. Vajutage «OTSI!» Ja kui andmed on korrektsed, ongi kõik valmis.

Sisse logida saab ka oma Facebooki, Google+ või Twitteri kontoga.

Lisaks täismahus artiklitele ja eksklusiivsele PM+ sisule on seal paar lisavõimalust, mis teevad veebi sirvimise mugavamaks ja kiiremaks. Kui vajutate inimpeakujulisele ikoonile ülamenüüs (muide, kui soovite, laadige sinna seadete alt oma pilt ja naeratage endale iga päev PM+ esilehelt vastu), saate vaadata artikleid, mida olete viimase 30 päeva jooksul lugenud. Nii on mõnd varem loetud uudist lihtne leida. Lugudele saab lisada ka järjehoidjaid.

Postimehe toimetus varustab kõik artiklid teemakohaste märksõnadega. Kui olete mõne teema – näiteks «Riigikogu valimised», «Mistral» või «Näosaade» – enda jaoks oluliseks märkinud, siis iga kord, kui ilmub samasuguse märksõnaga artikkel, antakse sellest PM+ menüüs märku.

Teavituste reaalajas saamiseks peate olema muidugi veebilehitsejas sisse logitud. Kui ei ole, saate teavitused kohe järgmisel sisselogimisel.

Postimehe Digileht sarnaneb sisu poolest paberlehega, aga on mõeldud kasutamiseks Androidi või iOSi tahvelarvutis. Kasutamiseks tuleb kas Google Play poest või iTunesist alla laadida rakendus Postimees Digileht. Avamisel küsib see kontot, sisestage sinna sama e-postiaadress ja salasõna, mille olete sidunud oma paberlehe ja PM+ tellimusega.

Digileht pakub kaht lugemismoodust. Artiklivaates on mugav lehe sisus liikuda ja huvipakkuv lugemisvara välja valida. Lisaks võite vaadata Postimehe paberlehe tõmmist – just sellises küljenduses, koos kõigi reklaamide ja kuulutustega, nagu see paberil ilmus.

Digileht laeb kogu sisu alla ühekorraga – nii võite selle näiteks koduses wifi-võrgus alla laadida ja kogu päeva jooksul muretult lugeda, muretsemata mobiilse andmeside kulude pärast. Pealegi, mõnel tahvlil ongi ainult wifi-ühendus. Veel enam, Digileht võimaldab vanemaid numbreid võrguvabaks lugemiseks arhiveerida: kas nädal, kaks nädalat või terve kuu, sõltub seadme vabast mälumahust.

Kui te ei ole Postimehe paberlehe püsitellija, aga soovite sellegi poolest PM+ ja/või Digilehte lugeda, leidub sellegi jaoks lahendus. Võite osta päevapileti või pikema tellimuse. Minge aadressile http://www.postimees.ee/digileht.

Hinnad:

1 päev 0,89 eurot

1 kuu   6,99 eurot

6 kuud 35 eurot

12 kuud 60 eurot

Päevapiletit saab mobiilimaksega osta ka ilma kontot tegemata, anonüümselt. Tähelepanu! Ostukõne tegemiseks on aega 60 sekundit ja pärast õnnestunud ostu saate Postimees+ kasutama hakata selles samas veebilehitsejas.

Pikema perioodi eest võib tasuda mobiilimaksega, pangalingi või krediitkaardi abil. Tähelepanu! Mobiilimakse puhul lisandub operaatori teenustasu 0,32 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles