Mootorratturid soovivad praamile pääseda üldjärjekorras seismata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaevaühendus Kuivastu ja Virtsu vahel.
Parvlaevaühendus Kuivastu ja Virtsu vahel. Foto: Raigo Pajula

Kuivastu-Virtsu praamiteenust kasutavad mootorratturid leiavad, et soolotsiklite võtmine samaväärselt sõiduautodega on ülevedaja poolt põhjendamata ning nad peaks laevale pääsema ootamata.

«Mitte kuskil mujal maailmas ei näe tsiklite laevale laadimises selliseid probleeme nagu Kuivastu- Virtsu parvlaevadel,» osutas nädalas vähemalt kord üle Suure väina sõitev motomees, kirjutas Meie Maa.

Enda tsiklimehe kogemustele toetudes teadis ta väita, et ehkki praamil võib ju autode vahel ruumi külluses olla, mootorrattaid laevale ei kutsuta.

Tsiklimehe hinnangul lahendaks praeguse, tsikliomanikke pahandava olukorra, kui Väinamere Liinid võimaldaks neil osta laevale broneeringu ka sadamasse jõudes.

Kuivastu-Virtsu liinil parvlaevateenust pakkuva OÜ Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin märkis motomeeste muret kuuldes, et mootorratas on ikkagi sõiduk ja seisab järjekorras samaväärselt teiste sõidukitega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles