Peskov: jutud Porošenko ähvardamisest on väljamõeldis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina president Petro Porošenko (paremal) koos peaministri kandidaadi Arseni Jatsenjukiga täna ülemraada uue koosseisu ees.
Ukraina president Petro Porošenko (paremal) koos peaministri kandidaadi Arseni Jatsenjukiga täna ülemraada uue koosseisu ees. Foto: SCANPIX

Vene presidendi pressisekretär Dmitri Peskov nimetas jutte sellest, justkui oleks Vladimir Putin ähvardanud hiljutise telefonivestluse ajal Ukraina presidenti Petro Porošenkot, väljamõeldiseks.

«Tõepoolest, eile leidis Ukraina initsiatiivil aset telefonivestlus Porošenko ja Putini vahel. Mis aga puutub mitme meediaväljaande teateid selle väidetava sisu kohta - mingitest ähvardustest, siis need on väljamõeldised ega vasta tegelikkusele,» rääkis Peskov täna Interfaxile.

Pressisekretäri väitel arutati hoopis kahepoolseid suhteid ja olukorda Kagu-Ukrainas.

Ukraina presidendi administratsiooni pressikeskuse endine juht Irina Friz rääkis täna, et kahe presidendi telefonivestlus oli konstruktiivne ja puudutas küsimusi, mis vajavad kiiret lahendamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles