Helme peaministri toolist: ebamugav on!

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna peaministrikandidaat Mart Helme külastas täna lõunal Stenbocki maja, et peaministri töökabinetis valimisreklaami tarvis fotosid ja videot teha.

«See tool ei ole kõige mugavam ja küsimus pole ainult selles, et ta istumise seisukohast pole kõige mugavam. Ta on väga esinduslik loomulikult! Kui vaadata seda vana mööblit, vana maja, siis ka kõige tundetumale inimesele on selge, et siin istumisega kaasneb kolossaalne vastutus,» kommenteeris Helme, mis tunne on tähtsal toolil istuda. 

«Algselt polnud see mõeldud kampaaniaklipina. Kuna peaminister Taavi Rõivas oli nii lahke ja ütles, et kõik võivad ta kabinetti kasutada ja teha siin oma valimisklippe, siis tekkis kiusatus katsetada, kas see on lihtsalt õhkuvisatud sõna või on sellel sõnal ka kate,» tunnistas Helme ja lisas, et lubaduse pidamine näitab peaministri kvaliteeti.

Kuna peaminister Partsil oli omal ajal kabinetis kass Miisu, siis Helme ütles, et tema suure kanapidajana tooks Stenbocki majja hoopis kana. «Võib-olla toon ühe kuldpuuri, kuhu ma ühe kana panen, kes mulle kuldmune muneb,» naljatles peaministrikandidaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles