Galerii: Kersna emotsionaalne raamatuesitlus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakirjanik Vahur Kersna esitles täna Rahva Raamatus oma raamatut «Ei jäta elamata». 

Kersna tutvustas põgusalt oma raamatut, rõõmustas selle üle, et raamat pea kohe pärast müüki saabumist müügiedetabeli tippu jõudis, ning soovitas seda kinkida oma lähedastele jõuludeks. 

Pärast lühikest kõnet said huvilised raamatusse Kersna autogrammi ja sooja kallistuse. Prouad, kes olid just raamatu soetanud, pidasid plaani kõige viimasena Kersna autogrammi küsima minna, et talle sügavamalt silma vaadata.

«Mulle on Kersna saated väga hinge läinud. Ta meeldib mulle kui persoon, ta on väga-väga suure silmaringiga ja iga sõna, mis ta välja ütleb, läheb hinge. See on nagu pärl. Ta on mõtestatud, super tegija minu jaoks,» selgitas Anne, miks on Kersna talle niivõrd hinge pugenud. Proua lisas, et vaatab tavaliselt ka Kersna saadete kordusi, et kinnistada veel neid mõtteteri, mis ta on öelnud.

Ta sõbranna Lehte ütles, et raamatus on nii palju häid ütlemisi ja elutarkust, just nagu Kersna eelmises raamatus «7x7». Seetõttu on nad Kersna niivõrd suured austajad.

Leili aga sõnas, et Kersna mõtted selles raamatus kattuvad tema omadega. «Aitasin võidelda oma mehel 21 aastat ja kuus kuud sama raske haigusega. Ka tema ütles alati, et «ega ma siia surema ei tulnud», ja Vahur mõtles samamoodi, et ta tahab veel edasi elada,» kirjeldas Leili. Tema sõnul võib olla see raamat ka suureks toetuseks neile inimestele, kel pole raskel hetkel kedagi toeks. «Mina käisin iga päev oma mehele toeks, kuid seal oli inimesi, keda ei tuldud isegi kord kuus vaatama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles