Moldova spiiker loodab Euroopa-meelse valitsuse moodustamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealinlased sotsialistide valimisplakati juures Chișinăus.
Pealinlased sotsialistide valimisplakati juures Chișinăus. Foto: SCANPIX

Moldova parlamendi spiiker Igor Corman avaldas pühapäeval lootust, et parlamendi uue koosseisu teekaardiks saab assotsiatsioonilepe Euroopa Liiduga, mille elluviimine tõstab riigi elatustaset.

«Loodan, et uus parlament tuleb parem, tõhusam ja stabiilsem. See võimaldaks moodustada Euroopa-meelse valitsuse, mis teeks tõhusalt tööd rahva ootuste elluviimisel. Kõige olulisem on tagada järgmiseks neljaks aastaks parlamendis stabiilne enamus, et viia ellu head programmid ja algatused,» ütles spiiker täna pärast hääletamas käimist.

Corman ütles ajakirjanikele, et andis hääle «parema tuleviku, stabiilsuse, arengu ja demokraatliku Euroopa-meelse Moldova poolt».

«Küsitlused näitavad, et suur hulk kodanikke ei olnud valimiste eel veel otsust langetanud. Kui nad tahavad elada paremas riigis, peaksid nad minema valima,» ütles spiiker.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles