Kohus saatis terviserajal mehe surma põhjustanud kurjategija vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärnu maakohus saatis lõppeval nädalal vangi mehe, kes süüdistuse järgi tõukas tänavu suvel Pärnu jõkke terviserajal viibinud mehe, kes uppus.

Traagiline juhtum toimus 6. augustil kella 16.40 ajal Pärnu kesklinnas jõe vasakkaldal, kus 25-aastane Tõnu tõukas vette 54-aastase mehe. Kannatanu vajus vee alla ning uppus, tema surnukeha leiti alles kella 20 paiku.

Politsei pidas tõukaja kinni ja alustas tema suhtes kriminaaluurimist karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest. Hiljem selgus, et Tõnu on seotud veel mitmete vargustega.

Lõppeval nädalal mõistis Pärnu maakohus Tõnu süüdi ja määras talle kahe aasta ning kuue kuu pikkuse vangistuse. Kuna tal oli ka varasema süüteo eest osa karistusest kandmata, tuleb tal kokku veeta trellide taga kaks aastat, kuus kuud ja 19 päeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles