Jõesaar: austan kolleegide otsust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jõesaar
Andres Jõesaar Foto: Pm

Rahvusringhäälingu nõukogu esimehe kohalt taanduda soovinud Andres Jõesaar ütles, et aktsepteerib nõukogu liikmete otsust tema avaldust mitte aktsepteerida ja jätkab oma tööd.

Andres Jõesaar ütles, et tal ei ole muud midagi kommenteerida, kui et see oli tema kolleegide otsus ja ta austab seda. Oma avaldust ta tagasi ta ei võtnud.

«Minu [lahkumis]avaldus ei olnud kindlasti selleks, et üldsusega manipuleerida,» sõnas Jõesaar Postimees.ee'le. «Lihtsalt see vari, mida selline raske õnnetus rahvusringhäälingule võib heita, ei ole kõige lihtsam.»

Ta lisas, et oma tööga saab ta kindlasti väga hästi hakkama.

Täna kogunenud rahvusringhäälingu nõukogu otsustas Jõesaare avaldust kohalt lahkumiseks mitte rahuldada, sest ei pidanud seda põhjendatuks.

Nõukogu liige Igor Gräzin ütles ERRi uudisteportaalile, et nõukogu selline otsus oli täiesti üksmeelne. «Täiesti üksmeelselt leiti, et arutelu teemat käesoleval hetkel pole. Andres on ligi 10 aastat väga hästi juhtinud nõukogu. Kellelgi ei tule isegi mitte pähe, kes võiks ja suudaks teda praeguses situatsioonis asendada, sest ringhäälingu ees seisavad väga tõsised ülesanded,» kommenteeris Gräzin.

17. juulil hukkus Tallinnas Jõesaare autolt löögi saanud 17-aastane noormees, rolleril kaassõitjana olnud 16-aastane tüdruk viidi haiglasse. Politsei algatas õnnetuse asjaolude uurimiseks kriminaalmenetluse. Avarii järel esitas Jõesaar avalduse nõukogu esimehe kohalt lahkumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles