Täna Tudeng TV uudistes: reporteril sadamas käed raudu ja otsejoones Patarei vanglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudeng TV reporter Patarei vanglas
Tudeng TV reporter Patarei vanglas Foto: Tudeng TV

Tudeng TV reporter Indrek Kaine jalutas hiljuti rahulikult Tallinna sadama D-terminalist välja, kui ootamatult lähenenud arreteerijad tal käed raudu panid ning Patarei vanglasse talutasid.

Tegu oli osaga Patarei merekindluse korraldatavast Vanglaseiklusest, millest pajatab tänane Tudeng TV uudistesaade. Vanglaseiklus on omanäoline ekskursioon, millega tutvustatakse mänguliselt kurikuulsat Patarei vanglakompleksi.

Vanglaseiklus kolmetunnine programm, mille käigus teeb Patarei külaline läbi sama teekonna, mille läbis kunagi Patarei vangla kinnipeetav. Näiteks võetakse külaliselt sõrmejäljed ja teda pildistatakse. Sellele järgneb ekskursioon ja programm lõpeb positiivsel noodil kerge söögi ja napsi saatel muljeid vahetades.

Selline seiklus maksab ühele inimesele 40 eurot.

Reporter Kaine soovitab pika ekskursiooni kindlasti ette võtta kõigil, kes tahavad omal nahal kogeda, mis tunne oli olla vang nõukogudeaegses Patareis. Aktsioon viib igapäevarutiinist välja ning annab võimaluse kogeda midagi põnevat!

Tallinna Ülikooli ning Balti Filmi- ja Meediakooli üliõpilaste koostöös valminud Tudeng TV on veebipõhine kanal, mis toodab uudistesaadet ja arutelusaadet «Fookus». Neid kaht saadet saab alates sellest nädalast jälgida ka Postimehe veebist.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles