Reporter.ee: rebasele otsasõitu vältida tahtnud juht tegi raske avarii

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna-Tartu maanteel Kärevere juures põhjustas teele jooksnud rebane raske avarii: otsasõitu vältida üritanud juht rullus autoga mitu korda üle katuse.

Kraavis maandunud Mitsubishi naisjuht ja kaassõitja toimetati haiglasse, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Juht lõigati autost välja ja ta on hetkel haiglas üliraskes seisundis,» rääkis vanemkomissar Ivar Dubolazov. «Kaasreisija, kes on välismaa kodanik, on ka haiglas hetkel, kuid õnneks on tal kerged kehavigastused.»

Dubolazov soovitab liiklejatel teele jooksvat väiksemat metslooma nähes külma närvi säilitada ning kiirust vähendada.

«Aga kui otsasõit on vältimatu, siis ei ole midagi teha, sellest olukorrast tuleb väiksemate kaotustega välja tulla,» märkis vanemkomissar. «Külm närv on kõige tähtsam selle asja juures.»

Siseministeeriumi teatel jooksis eile kella 10.25 ajal 27-aastase Maria juhitud sõidukile Mitsubishi Pajero ette rebane.  Juht sooritas kokkupõrke vältimiseks manöövri, kuid sõiduk kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja paremale poole kraavi.

Rebane hukkus sündmuskohal, sõiduki juht ja kaassõitja 32-aastane USA kodanik Andrew Charles toimetati kehavigastustega TÜ Kliinikumi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles