Videointervjuu: Vooglaid plaanib oma sihtasutuse haaret laiendada

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aadu Luukase tänavuse missioonipreemia võitnud SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhataja Varro Vooglaid ütles täna, et tema sihtasutus plaanib lähitulevikus oma haaret laiendada ning hakata väljastama erinevaid õppematerjale.

«Kui meie ühiskond tahab jääda püsima, siis peame taastama austuse pereväärtuste vastu. Siin ei piisa ühest-kahest kampaaniast, vaid on vaja süstemaatilist tegevust,» rääkis Vooglaid. «On mitmeid samme, mida 2015. aastal hakkame ellu viima, alates õppematerjalide valmistamisest kuni võimaluse korral uue meediumi käivitamiseni, mis hakkaks kaitsma neid väärtusi, mille eest me seisame.»

Vooglaiu sõnul on Aadu Luukase missioonipreemia tema sihtasutusele väga suur tunnustus. «Viimastel kuudel oleme pidanud silmitsi seisma teistsuguste «tunnustustega», mis on eksliku kuvandi loonud sellest, mida püüame teha ja millised on meie tööpõhimõtted.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles