ATVga sillalt alla sõitnud kaks meest hukkusid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänemaal sõitsid kaks meest ATVga Luigu sillalt alla, mõlemad hukkusid sündmuskohal.
Läänemaal sõitsid kaks meest ATVga Luigu sillalt alla, mõlemad hukkusid sündmuskohal. Foto: Lääne prefektuur

Läänemaal sõitsid kaks meest ATVga Luigu sillalt alla, mõlemad hukkusid sündmuskohal.

Politsei sai kell 11.17 teate, et Läänemaal Nigula vallas Palivere-Keedika maantee esimesel kilomeetril on sillalt jõkke sõitnud ATV ja õnnetuses on hukkunud kaks inimest.

«Aktuaalse kaamera» andmetel juhtus õnnetus täna öösel või varahommikul, ent ATV ja selle kõrval lebanud elutud mehed leidis juhuslik mööduja täna veidi enne kella 11. Teada on, et kaitsekiivrit mehed ei kandnud, vahendab ERR Uudised.

Sündmuskohal selgus, et Paliverelt Keedika suunas liikunud ATV Polaris Sportsman 800 kaldus teadmata asjaoludel paremale ja sõitis vastu silla kivist piirdeposti, paiskudes seejärel järsakust alla. Õnnetuses hukkusid 22-aastane Rasmus ja 33-aastane Andrus. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Praegu pole teada, kas õnnetuses hukkunud olid kained või mitte. Jõe ääres õnnetuspaiga juurest leidis politsei õllepurke, aga need võisid olla sinna visatud juba varem.

Sündmuskohal viibinud Haapsalu politseijaoskonna välijuhi Viljar Põllula sõnul on sillal olev tee kohati väga libe. Lisaks sellele puuduvad kitsal sillal takistavad piirded ja silla kõrgus on ojast umbes kümmekond meetrit.

«Kindlasti on tegemist ohtliku kohaga, kus ükskõik milline sõiduviga võib kaasa tuua traagilised tagajärjed,» ütles Põllula.

Ühtlasi tuletab välijuht kõigile liiklejatele meelde, et teed on äärmiselt libedad ja kiiruse valikul tuleb suhtuda kriitiliselt teeoludesse. Eriti kehtib see kõrvalteede kohta, kuhu libedusetõrje võib olla puudulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles