Oleg Ossinovski: meie tegevus praktiliselt ei asu Venemaal

Tuuli Koch
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Ossinovski
Oleg Ossinovski Foto: Liis Treimann / Postimees

Sotsiaaldemokraatide suurtoetaja, ettevõtja Oleg Ossinovski ütles vastuseks täna Postimehes ilmunud artiklile, et tema äride tegevus praktiliselt ei asu Venemaal.

Ossikovski vastas täna päeval Postimehe poolt talle eile kell 14 saadetud e-kirjale, milles märkis, et paraku ei vasta loos kasutatud faktid praktiliselt üldse tegelikkusele.

Ta tõi näiteks, et Spacecom Transi 2013. aasta kasum oli 6,3 miljonit eurot. Postimees rääkis oma loos 2012. aasta andmetest. Ossinovski sõnul on neil palgal üks inimene ja see ettevõte pole kunagi dividende maksnud. Seda pole Postimees ka kirjutanud.

Ühe osaniku, Eesti jaoks eelnevalt tuntud Venemaa raudteeärimehe Andrei Filatovi osaks nimetab Ossinovski 7,5 protsenti, Skinest Raili osaks 17,5 ja Skinest Grupi kasumiks üle 30 miljoni (Postimees nimetas Filatovi osaks 11,5 protsenti; Skinest Grupi kasumist polnud juttu - toim).

Ossinovski kutsus oma firmasse vaatama, millega ettevõte tegeleb. «Skinest Grupp toodab metroovaguneid, eskalaatoreid, kiirronge, elektrienergiat, tegeleb vedurite ja vagunite remondiga, müüb autosid ja kütust jne,» kirjutas Ossinovski. «Teid kurvastab ilmselt see, et meie tegevus ei asu praktiliselt sugugi teie poolt armastatud Venemaal. Kuigi me tegeleme pidevalt Venemaale suunatud ekspordi kasvatamisega, mis ei pruugi teile muidugi meeldida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles