Kaubiku ja auto kokkupõrkes sai vigastada kolm inimest

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gripi põhjustatud tüsistuste tõttu vajavad haiglaravi enamasti eakad inimesed.
Gripi põhjustatud tüsistuste tõttu vajavad haiglaravi enamasti eakad inimesed. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaal juhtus täna pärastlõunal liiklusõnnetus, kus sõiduauto ja kaubiku kokkupõrkes sai vigastada kolm inimest.

Politsei sai teate Viljandi vallas Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maantee 38. kilomeetril juhtunud avariist kella 12.16 ajal. Esialgsetel andmetel oli Viljandi suunas liikunud kaubik Peugeot Partner peatunud, et teha vasakpööret, kui talle sõitis tagant otsa sõiduauto Audi 100.

Kokkupõrke tagajärjel said viga mõlemat autot juhtinud mehed ning Audis kaasreisijana viibinud naine. Kõik kolm toimetati Viljandi haiglasse.

Õnnetuspaigas oli vihmamärg asfaltkate ning lubatud sõidukiirus 90 km/h. Politsei tuvastas, et mõlema sõiduki rehvid vastasid nõuetele ja turvavarustust kasutati nõuetekohaselt. Uurimise käigus selgitatakse välja õnnetuse täpsemad asjaolud, samuti see, kas autot juhtinud mehed olid kained.

Viljandi patrullitalituse komissar Riho Kampus ütles, et kuigi selle õnnetuse täpsemad asjaolud on veel selgitamisel, tuleb tagant otsasõitude vältimiseks hoida piisavat pikivahet. «Asulavälisel teel peaks autojuht eessõitjaga hoidma valgel ajal vähemalt kolme sekundi pikkust vahet, pimedal ajal veelgi suuremat. Nii jõuab ootamatule pidurdusele või manöövrile aegsasti reageerida,» sõnas Kampus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles