Vihjed ei ole röövitud meheni veel viinud

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalapüügiharrastajatena tuntud paar - teadmata kadunud Kajar Paas ja tema väidetava röövimise ainus teadaolev tunnistaja Veera - mõni aasta tagasi poseerimas pärast edukat hundijahti.
Kalapüügiharrastajatena tuntud paar - teadmata kadunud Kajar Paas ja tema väidetava röövimise ainus teadaolev tunnistaja Veera - mõni aasta tagasi poseerimas pärast edukat hundijahti. Foto: Erakogu

Inimestelt saadud vihjed pole veel politseil aidanud leida 43-aastast Kajar Paasi, kes tema naise sõnul Ardus maanteel rööviti.

Ööl vastu reedet langesid Tallinna–Tartu maanteel rünnaku ohvriks väidetavalt kaks inimest, kellest ühe, 43aastase Kajar Paasi võtsid ründajad endaga kaasa.

Politsei pöördus eile enne lõunat avalikkuse poole palvega, et kõik, kes nägid 5. detsembri öösel Ardu lähistel juhtunut pealt, sellest teada annaksid telefonil 513 5441 või e-postiga laane.vihje@politsei.ee.

«Kahjuks ei ole praeguse teadmisega veel Kajari asukohta õnnestunud kindlaks teha,» nentis täna Lääne prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talituse juht Margus Sass.

Kadunud mees. Foto: PPA
Kadunud mees. Foto: PPA Foto: Politsei

Ta lisas, et politsei tugineb menetluses eelkõige kannatanu ütlustele, kuid on laekunud ka vihjeid, mida kontrollitakse. «Avalikkuse poole pöördumisest on möödunud alles suhteliselt vähe aega ning olulistest arengutest menetluses on veel vara rääkida, kuid iga vihje või tähelepanek, mida meiega jagatakse on abiks ja infot, mis endale võib esialgu tunduda vähetähtsana, tuleks meiega jagada. Erinevaid infokilde kogudes ja neid tervikuna vaadates loodame kogu loos selgust saada,» lisas Margus Sass.

Postimees on täna rääkinud ka Kajar Paasi tuttavatega, kes on kinnitanud, et sündmus on tõsiselt ootamatu ning Kajar Paasi näol olevat tegemist täiesti tavalise inimesega, kes millegi kriminaalsega ei tegelenud.

Postimehega rääkinud Paasi tuttavad ei olnud veel tema kaasa Veeraga kontakti saanud.

Poltisei tugineb hetkel vaid Veera ütlustele.

Ööl vastu 5. detsembrit liikus Järvamaalt Tallinna suunas hõbedane sõiduauto Mercedes Benz, mida juhtis 40ndates Veera.

Naise ütluste kohaselt peatas ta auto Harjumaal Ardu kandis, kuna talle tundus, et teel olev must maastur vajab abi. 

Seejärel leidis esialgsetel andmetel aset tulistamine, milles sai viga naine. Maasturis viibinud kaks meest võtsid Kajar Paasi endaga kaasa.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm kinnitas, et naine pöördus 5. detsembril kella 6 paiku hommikul Paide haiglasse. Seal tuvastati tal kuulihaav. Politseile andis kuulihaavaga naisest teada haigla.

Sõiduautos viibinud naine on praegu ravil haiglas, tema seisund pole eluohtlik. Kaasa võetud mehe asukoht on siiani teadmata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles