Tallinnas läheb esimesse klassi 100 last enam kui mullu

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värkselt renoveeritud Tallinna 32. Keskkool.
Värkselt renoveeritud Tallinna 32. Keskkool. Foto: Vivatex Holding

Tallinnas astub sel õppeaastal esimesse klassi 3550 last ning ühtekokku on pealinna koolides õpilasi üle 43 200.

Keskharidust asub omandama ehk gümnaasiumiastmes õpib pealinnas 4149 noort, teatas Raepress. Tallinna õpilaste koolirõõme ja -muresid hakkab jagama 3565 õpetajat.

Mullu käis pealinna 84 koolis ühtekokku 44 828 õpilast ning esimeses klassis õppis 3440 last.

5800 Tallinna õpilast hakkavad täna õppima värskelt remonditud koolides. Renoveeritud koolid on Haabersti Vene Gümnaasium, Sikupilli Keskkool, Karjamaa Gümnaasium, Tallinna 32. Keskkool, Laagna Gümnaasium, Kristiine Gümnaasium ja Tallinna Kunstigümnaasium.

Lisaks lõpeb oktoobriks Laagna Lasteaed-Põhikooli kapitaalremont ning teise õppeveerandi jooksul saab linn remontijatelt kätte ka Tallinna Ühisgümnaasiumi, Nõmme Gümnaasiumi ja Kalamaja Põhikooli hooned.

2009. aasta sügiseks rekonstrueeritakse Juhkentali Gümnaasium, Lilleküla Gümnaasium, Tallinna 53. Keskkool ja Mahtra Gümnaasium ning 2010. aasta augustiks saavad koostöös erasektoriga uue kuue veel neli kooli - Tallinna Humanitaargümnaasium, Liivalaia Gümnaasium, Väike-Õismäe Gümnaasium ja Järveotsa Gümnaasium.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles