Saksamaal pandi põlema kavandatav asüülikeskus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval toimus Dresdenis liikumise «Patriootlikud eurooplased oksidendi islamiseerimise vastu» meeleavaldus, kus ligi 10 000 inimest nõudsid, et Saksamaa seaks rangemad piirangud immigrantide sissevoole.
Esmaspäeval toimus Dresdenis liikumise «Patriootlikud eurooplased oksidendi islamiseerimise vastu» meeleavaldus, kus ligi 10 000 inimest nõudsid, et Saksamaa seaks rangemad piirangud immigrantide sissevoole. Foto: SCANPIX

Saksamaal Baieri liidumaal pandi põlema kolm tühjana seisnud hoonet, kuhu võimudel oli kavas hakata majutama asüülitaotlejaid, ütles täna politsei.

Tulekahju puhkes eile õhtul Nürnbergi lähedal Vorras. Politsei sõnul leiti söestunud seintelt ka immigrantidevastaseid loosungeid ja haakriste.

Hoonetes kedagi ei olnud ja politsei sõnul suudeti tuli kiiresti kustutada, kuid üks tuletõrjuja sai viga.

Saksmaal on asüülitaotluste arv peamiselt Süüria sõja tõttu sel aastal hüppeliselt kasvanud ja omavalitsustel tuleb leida kohti sisserändajate majutamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles