Lääne-Virumaal hukkus liiklusõnnetuses noor mees

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõetaguse külas sõitis sõiduauto vastu puud, sõidukijuht hukkus sündmuskohal.

Täna kella 14.40 sai politsei teate, et Kadrina vallas Jõetaguse külas sõitis sõiduauto Audi A6 teelt välja paremale vastu puud ja õnnetuses hukkus sõidukit juhtinud 22aastane mees. Sõidukis viibinud 20aastase naise viis kiirabi haiglasse.

Politseile on teada, et sõiduauto juht ja kaasreisija kasutasid turvavööd. Lisaks on teada, et juhil oli kehtiv juhiluba. Rakvere politseijaoskonna välijuhi Tauno Lempu sõnul on tee sündmuskohal väga libe.

«Selle traagilise sündmuse põhjused selgitatakse välja menetluse käigus, kuid esialgsetel andmetel võib arvata, et teelt väljasõidu põhjustasid libedad teeolud ja valesti valitud sõidukiirus,» ütles Lempu.

«Sõiduoskuste ülehindamine või libedusohu tähelepanuta jätmine on ohtlik iga liikleja jaoks. Kahjuks võib oht realiseeruda tihtipeale siis, kui seda üldse ei oodata,» lisas välijuht.

Sel aastal on liiklusõnnetuste tagajärjel hukkunud 74 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles