Kolmikmõrvaga tuli ilmsiks rahapesukahtlus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luksemburgi politseinikud.
Luksemburgi politseinikud. Foto: SCANPIX

Luksemburgis Flaxweileri külas juuli algul olnud veresaun, kus eestlane Rainer väidetavalt tappis kolm inimest, on saanud juurde uued, rahapesuga seonduvad mõõtmed.

Luksemburgi nädalaleht Letzebuerg Privat kirjutab, et üks tapetutest, Belgia päritolu Luksemburgi kodanik Eric Lackner võis Bergi tänava majast, kus traagilised sündmused aset leidsid, juhtida rahapesu, kirjutas Õhtuleht.

Luksemburglane oli mitme firma ärijuht või kaasomanik ja nende kaudu tihedalt seotud läbipaistmatu Vene firmade võrgustikuga.

Lackneri tegevust oli pikemat aega uuritud ja tal seisis ees kohtutee, kuid uurijad süüdistuse esitamiseni ei jõudnud, sest enne tabasid meest mõrvari noahoobid.

Süüdistuse kohaselt tappis Rainer 6. juuli esimestel tundidel eestlannast elukaaslase ja samas majas elanud kirgiislanna ning luksemburglase noahoopidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles