Anne Veski: see ongi õnn, kui sul on ärgates, mida teha

Verni Leivak
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oli üks tavaline aasta: Anne Veski meelest võib lahkuva aastaga üldjoontes rahule jääda – hea ja halb olid justkui tasakaalus.
Oli üks tavaline aasta: Anne Veski meelest võib lahkuva aastaga üldjoontes rahule jääda – hea ja halb olid justkui tasakaalus. Foto: Raigo Pajula

Eesti nimekaim lauljanna Anne Veski nendib lahkuvale aastale tagasi vaadates, et selles oli nii head kui ka halba. Ja lubab, et kui ringituuseldamisest isu täis saab, avaldab ka elulooraamatu.

Eilsest me kõik oleme homsesse teel, minna on meil kaua ja kaugele veel… Need lootust täis sõnad Anne Veski hitist «Eilne päev» sobiksid aastavahetuse möllu ideaalselt. Ühel detsembripäeval saime austatud lauludiivaga kokku, et lahkuvast aastast kokkuvõtteid teha ning meenutada neidki olulisi inimesi, kelle teekond eilsest homsesse tänavu otsa sai.

Aastavahetus on ukse ees. Milliseid mõtteid see sinus tekitab?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles