Ušakovs: Läti valitsust juhib «seelikus Brežnev»

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üksmeel juht Nils Ušakovs.
Üksmeel juht Nils Ušakovs. Foto: SCANPIX

Läti on libisemas nõukogude aega meenutavasse stagnatsiooni ning valitsust juhib «seelikus Brežnev», ütles venemeelse opositsioonierakonna Üksmeel juht Nils Ušakovs partei laupäevasel kongressil, viidates peaminister Laimdota Straujumale.

«Riigis valitseb stagnatsioon, eelarve koostatakse majanduskriisi ohte eirates ning selles puuduvad vahendid, mis aitaksid ettevõtjaid ja teisi inimesi. Paraku meenutab see stagnatsioon nõukogude aega. Tundub, et valitsust juhib seelikus Brežnev,» ütles Riia linnapea Ušakovs.

Üksmeele juht lisas kõnes, et erakonnal on oma valijate ja Läti elanike ees üldisemalt suured kohustused.

Partei peab töötama välja vahendid sotsiaalselt vastutustundliku poliitika elluviimiseks ning võitma järgmistel parlamendivalimistel 51 protsenti häältest, ütles Ušakovs.

Selleks lubas parteijuht tugevdada allorganisatsioone, laiendada koostööd vabaühendustega ning tihendada suhteid Sotsialistide ja Demokraatide Progressiivse Liiduga europarlamendis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles