Isa ja ta kaks väikest poega olid kümme päeva kadunud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia politsei
Austraalia politsei Foto: SCANPIX

Austraalias olid kümme päeva kadunud isa ja ta kaks väikest poega, kes sattusid rahvuspargis hätta.

Steven Van Lonkhuyzen ning tema viieaastane poeg Timothy ja seitsemeaastane poeg Ethan läksid automatkale 11.detsembril Brisbane`ist, edastab Courier Mail.

Isa ja lapsed pidid pärast matka minema Carinsi, kus neid ootas abikaasa ja ema.

Nende auto aga vajus Queenslandis looduskaitsealal Expedition National Park mudasse. Naine sai aru, et pereliikmetega on midagi juhtunud kui nad ei jõudnud 15. detsembril Cairnsi.

Politsei ja päästetöötajad käivitasid otsingu ning isa ja pojad leiti kümme päeva pärast nende kadunuks jäämist.

Politsei sõnul oli õnn, et nad leiti.

Päästetöötajad otsisid Queenslandis läbi kolmandiku aladest. Isa ja pojad leiti alles pärast seda kui üks kohalik farmer teatas, et nägi politsei poolt kirjeldatud autot sõitmas Queenslandi looduskaitsealale.

«Nad olid näljas, kuna kaasas olnud toit oli ammu otsa lõppenud. Arstlik läbivaatus näitas, et nende tervislik seisund oli siiski hea,» teatas politsei esindaja Mick Bianchi.

Ta lisas, et isa ja pojad tegid õigesti, et nad auto juurest ei lahkunud, sest muidu oleks nende leidmine võimatuks osutunud, kuna tegemist on väga suure maa-alaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles