Piltuudis: Euroopa Liidu maja võõrustas jõulude eel kaht asepresidenti

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip töötas täna Tallinnas.
Andrus Ansip töötas täna Tallinnas. Foto: Jaanus Lensment

Euroopa Liidu maja Tallinnas pidi täna korraga võõrustama koguni kaht volinikku: 3. korrusel volinike toas tegi tööd pühadeks kodumaale tulnud Andrus Ansip, all jagas intervjuusid tema Läti kolleeg Valdis Dombrovskis.

Nagu Ansip ülal volinike töötoas kohe ausalt tunnistas, pole ta tegelikult arvuti taga tööd teinud, vaid hoopiski samuti andnud intervjuusid Eesti ajakirjanikele.

Tallinna tööle ei saabunud ta siiski mitte otse Brüsselist, vaid hoopiski Tartust. Reedel europealinnas töönädala lõpetanud ja Eestisse lennanud Ansip pidi pealinna kodumaa-kontorisse tulema enne, kui algab euroametnike jõulupaus.

Juba möödunud nädala lõpust on oma kodumaal ka Läti eurovolinik Dombrovskis. Tema tuli Eestisse kõigepealt kohtuma president Toomas Hendrik Ilvesega ja seejärel esinema siinsete riigiametnike konverentsile. Hiljem nõustus andma ka mõned intervjuud Eesti ajakirjanikele.

Intervjuud Valdis Dombrovskisega saab lugeda homsest Postimehe paberlehest ja tasulistest võrguversioonidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles