Kadõrov: terroriste ei saa ravida, vaid ainult kõrvaldada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšetšeeni Vabariigi juht Ramzan Kadõrov vestleb Vene presidendi Vladimir Putiniga.
Tšetšeeni Vabariigi juht Ramzan Kadõrov vestleb Vene presidendi Vladimir Putiniga. Foto: SCANPIX

Tšetšeenias võitlevaid äärmuslasi karistatakse karmilt, ütles Venemaa koosseisu kuuluva piirkonna liider Ramzan Kadõrov täna usutluses ajalehele Izvestija.

"Tänased äärmuslased ei ole eksituses, nad on haiged. Neid ei saa ravida, neid saab ainult elimineerida," ütles Kadõrov.

Kadõrov kinnitas, et Tšetšeenia võimud teevad kõik, et ära hoida sääraseid olukordi nagu 4. detsembri terrorirünnak pealinnas Groznõis.

"Tegeleme selle küsimusega väga tõsiselt, oleme tööd intensiivistanud, kõik üksused on oma postidel. Niipea kui oleme saanud operatiivinfot, ei oota me ära otsuseid, vaid läheme ja kontrollime seda, läheme Inguššiasse ja Dagestani ning hävitame seal kõik terroristid," ütles Tšetšeenia liider.

Tema sõnul peaks Groznõi tegema terroristide hävitamisel naabervabariikide Dagestani ja Inguššiaga koostööd.

"Ma ei saa hinnata teisi piirkondi ja nende valitsusi, kuid usume, et saavutaksime terrorismivastases võitluses koostööd tehes märkimisväärset edu," ütles Kadõrov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles