Harjumaal hukkus aiamaja põlengus kolm inimest

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Rae vallas hukkus eile hommikul aiamaja põlengus kolm inimest.

Häirekeskus sai seitse minutit pärast kella üheksat hommikul teate, et Soodevahe külas Lennuradari teel põleb lahtise leegiga aiamaja, kus võivad sees olla inimesed. Põhja päästekeskuse pressiesindaja Ksenia Isakova ütles Postimehele, et tegu oli ühekordse väikese hoonega, kus elektrit ei olnud.

Tema sõnul leidsid päästjad hoonest hukkununa esmalt kaks ning järelkustutustööde käigus ka kolmanda seni kindlaks tegemata inimese. Kustutustööd lõpetati kell 11.25. Aiamaja hävis tulekahjus pea täielikult.

Pressiesindaja sõnul oli menetlejal raske öelda, mis võis traagilise põlengu põhjustada. Õnnetuse täpsemad asjaolud ja tulekahju põhjuse selgitab välja menetlus.

Sel nädalal on tules elu kaotanud juba viis inimest. Jõululaupäeval hukkus Ida-Virumaal Mäetaguse vallas eramaja põlengus eakas naine ning päev varem nõudis eaka naise elu Kohtla-Järvel puhkenud kortermaja tulekahju.

Eestis on lõppeval aastal tulekahjudes hukkunud kokku 54 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles