Vassiljev: Rakvere linnapeaks saab ilmselt Jaadla

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla.
Andres Jaadla. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere linnapea Rannar Vassiljevi sõnul on üsna tõenäoline, et tema umbusaldamine saab volikogu heakskiidu ning linna hakkab taas juhtima Andres Jaadla.

Sotsiaaldemokraadist (SDE) Vassiljevi umbusaldamine sai võimalikuks, sest kaks seni SDE-d toetanud linnavolikogu liiget otsustasid hakata toetama Reformierakonda, vahendas ERRi uudisteportaal.

Vassiljev ütles rahvusringhäälingu raadiouudistele, et pole aru saanud, mis saadikute meelemuutuse ja koalitsiooniparter Reformierakonna rahulolematuse põhjuseks on.

Kaks nädalat tagasi, kui Reformierakonna kuueliikmeline fraktsioon umbusaldusavalduse esitas, ütles fraktsiooni esimees Aleksandr Holst, et praegune koosseis ei ole piisavalt tugev ja otsustusvõimeline, et linna arendada.

Ta märkis, et praegusel valitsemisperioodil ei ole algatatud sisuliselt ühtegi uut projekti, mistõttu on umbusalduse avaldamine põhjendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles