Vahur Kersna tuleb Kanal 2 ekraanile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersnat näeb sügisest Kanal 2 uues võistlusmängus.
Vahur Kersnat näeb sügisest Kanal 2 uues võistlusmängus. Foto: kaader Kanal 2 saatest

Eile õhtul avaldas Kanal 2 oma sügishooaega tutvustavas saates kiivalt varjul hoitud saladuse – nende uuest telemängust «Selgeltnägijate tuleproov» võtab osa ka üle aasta teletööst eemal olnud Vahur Kersna.


Tuntud telenägu osaleb uues televõistluses ühe eksperdina. Samasse töögruppi kuuluvad ka ekspolitseinikud Andres Anvelt ja Koit Pikaro, akadeemik Anto Raukas ja mustkunstitrikke tegev Jürgen Veber, kel tuleb jälgida, et võistlejad ekraanil petma ei hakkaks.



Saates pannakse proovile kümme inimest, kes väidavad endal olevat selgeltnägija võimed. Selle tõestamiseks tuleb neil igas saates lahendada kolm-neli ülesannet.



«Sellised hetked lihtsalt annavad ellu lootust, et tõepoolest siin maailmas on rohkem, kui me tavainimesed suudame oma pilguga haarata,» selgitas Kersna oma huvi esoteerika vastu. Sarja avasaade on Kanal 2 eetris neljapäeval, 11. septembril, saadet juhib Urmas E. Liiv. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles