Politseinikud tabasid Kohtla-Järvel puskarivedaja

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puskaritehas Ida-Virumaal.
Puskaritehas Ida-Virumaal. Foto: Maksu- ja tolliamet.

Möödunud nädalal tabasid Jõhvi politseijaoskonna piirkonnapolitseinikud mehe, kes liikus Kohtla-Järvel ringi puskarikanistritega.

Pühapäeval, 27. detsembril tegid Jõhvi piirkonnapolitseinikud Kohtla-Järvel tavapärast tööd, kui märkasid Mardi tänaval ühe maja juures kahtlast meest. Tal oli käes neli viieliitrist kanistrit, milles oli läbipaistev vedelik, edastas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Politseinikel oli eelnevalt infot, et majas tegeletakse salaalkoholi müügiga, mistõttu otsustasid nad meest koos kaubaga kontrollida. Selgus, et kanistrites oli kokku 20 liitrit puskarit.

Juhtumi osas alustati väärteomenetlus, mis peab välja selgitama joogi päritolu. Mees ise tunnistas, et tegemist oli puskariga, kuid ei tunnistanud, kust ta selle ostis. Politseinikel oli kahtlus, et mees plaanis alkoholi edasi viia järgmisse edasimüümise kohta.

Jõhvi-Iisaku konstaablijaoskonna piirkonnavanem Siim Linnard ütles, et Mardi tänaval asuv korter on juba mõnda aega politsei luubi all olnud. «Näiteks veebruarikuus saadi sealt kätte 60 liitrit puskarit. Müüja võeti tol korral vastutusele, kuid tundub, et seekord tabatud puskar on taas sealt korterist. Seega, tuleb selle kohaga edasi tegeleda, et ei müüdaks tundmatu koostisosaga alkoholi ja ka naabrid saaksid rahu,» lisas Linnard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles