Aastavahetus tõi Eestis kaasa kolm pussitamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Aastavahetus tõi kaasa kolm pussitamist, keegi siiski kuritegudes elu ei kaotanud.

Politsei- ja piirivalveameti reageerimise ja valmisoleku büroo juhi Marti Magnuse sõnul oli aastavahetus politseile tavapäraselt töine. «Positiivne on see, et öö jooksul ei toimunud ühtegi kuritegu ega õnnetust, milles oleks keegi elu kaotanud. Küll oli kolm sellist juhtumit, kus vägivaldse tüli käigus löödi inimest noaga, neist üks Tallinnas, üks Loksal ja üks Pärnu-Jaagupis. Samuti oli avaliku korra raske rikkumine Kärdla linnas, kus kolmekümnendates mees peksis eakaaslast,» rääkis Magnus.

Neljapäeval veidi pärast südaööd juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Õismäe teel, kus juht sõitis otsa kahele pargitud sõidukile. Esialgsetel andmetel lahkus juht sündmuskohalt ning üks 21-aastane mees viidi haiglasse.

Kolmapäeva õhtul kella 18 ajal tuli politseile teade Ida-Virumaal Tudulinna vallas metsa eksinud mehest, kes leiti paari tunni pärast üles ja tema tervisega oli kõik korras.

Kokku sõitsid politseipatrullid öö jooksul enam kui poole tuhandele väljakutsele. Neist suurem osa olid tavapäraselt seotud liigselt alkoholi tarvitanud inimeste ja vägivaldseks muutunud tülidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles