Putin avalikustas õnneliku uue aasta retsepti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin traditsioonilise uusaastakõne ajal üleriigilises televisioonis.
Vladimir Putin traditsioonilise uusaastakõne ajal üleriigilises televisioonis. Foto: SCANPIX

Venemaa president Vladimir Putin soovitas oma uusaastakõnes venelastel töötada efektiivselt ja loominguliselt, kuna vaid nii saab muuta uue aasta selliseks, nagu igaüks ise tahab.

Riigipea sõnul tuleb 2015. aastal ühiselt lahendada palju probleeme, vahendas lenta.ru. Aasta tuleb aga selline, milliseks igaüks selle enda jaoks teeb. Muid retsepte lihtsalt pole, kinnitas ta.

Putin tänas Venemaa kodanikke, nende hulgas ka Krimmi elanikke, ühtehoidmise ja solidaarsuse eest ning tõe, au ja õigluse sügava tunnetamise eest, oma kodumaa saatuse üle vastutamise eest, vääramatu valmiduse eest Venemaa huvide kaitsmisel.

Riigipea ütles kodanikele aitäh ka selle eest, et nad on koos Venemaaga «triumfi hetkedel ja katsumuste ajal, püüeldes meie kõige julgemate ja laiaulatuslikemate plaanide täitmise poole».       

Niisuguste projektide hulgas tõi ta esile Sotši olümpiamängud. «Me mitte üksnes ei valmistanud ette ega viinud läbi taliolümpiamängude ajaloo parimaid mänge, vaid võitsime need,» tuletas Putin meelde.

President soovitas venelastel öelda oma lähedastele sooje sõnu, tänada neid mõistmise ja ustavuse, kannatlikkuse ning hoole eest. «Mida enam on headust ja armastust, seda kindlamaks ja tugevamaks me saame ning see tähendab, et saavutame kindlasti edu.»      

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles