Tallinki reisija tormist: lauad ja toolid liikusid inimeste karjete saatel

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ümber kukkunud riiulid Tallink Superstari pardal
Ümber kukkunud riiulid Tallink Superstari pardal Foto: Lugeja foto

Postimehega võttis ühendust reedel Tallink Superstariga Tallinnast Helsingisse sõitnud reisija, kelle sõnul kõigutas torm laeva nii kõvasti, et mööbliesemed libisesid ühest äärest teise ja inimesed kiljusid hirmust.

Reisija oli laeval nelja lapsega, nendest kõige noorem kuuekuune. «Laev hakkas hullult kõikuma ja eemalt oli kuulda, kuidas toolid ja lauad inimeste kiljete saatel liikusid. Järgmiseks jõudsin oma 11-aastasele pojale karjuda, et ta postist kinni haaraks,» kirjeldas ta.

Tema sõnul kõikus laev nii tugevalt, et liigutas ka tooli millel ta istus. «Beebi oli süles ja liikusin tooliga teisele poole laeva kuni akende kõrval asunud mänguautomaadid meid peatasid. Sain obaduse pähe.»

«Kõige hullem oli vaadata teiste laste nägusid, kes karjudes mind vaatasid, teadmata millega see lõpeb. Siiani jookseb silme ees kogu läbielatu, kuid oleme õnnelikud, et hullemini ei läinud ja suutsin beebit tugevalt kinni hoida.»

Soome meedia teatel sai üks laeva pardal viibinud mees vigastada ja kiirabi viis ta Helsingis haiglasse.

Paljud Superstari pardal viibinud inimesed postitasid eile Twitterisse fotosid ja kirjeldusi sõidust tormisel merel. Laeva poes kukkusid näiteks mitmed riiulid kõikumise tõttu ümber.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles