Kohtla-Järvel tapeti mees

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Ida-Virumaal Kohtla-Järvel leiti nädalavahetusel korterist mehe vägivallatunnustega surnukeha, politsei selgitab juhtunu asjaolusid.

45-aastase mehe vägivallatunnustega surnukeha leiti Kohtla-Järvel Puru tänava korterist laupäeval kella 2.30 paiku, teatas Ida prefektuur.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et praegu kuriteos kahtlustatavaid ei ole ja kedagi kinni peetud ei ole.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb surma põhjustamine ettevaatamatusest. Kohtus süüdimõistmisel võib sellise teo eest karistada kuni kolmeaastase vangistusega.

«Politsei otsustas sündmuskohal teostatud vaatluse põhjal alustada kriminaalmenetlust selle paragrahvi järgi. Ei ole välistatud, et menetluse käigus kvalifitseeritakse kuriteo paragrahv ümber,» lausus pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles