HIV-positiivne lauljatar sai tingimisi karistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nadja Benaissa
Nadja Benaissa Foto: SCANPIX

Darmstadti kohus mõistis HIV-positiivse Saksa lauljatari Nadja Benaissa süüdi oma kunagise partneri viirusega nakatamises. Naisele määrati kahe aasta pikkune tingimisi vanglakaristus.

Tegemist on oodatust leebema karistusega, kuid prokurör taotleski vaid tingimisi karistust, vahendab sueddeutsche.de.

28-aastane endise tüdrukutebändi No Angels liige oli aastatel 2000-2004 viis korda kaitsmata vahekorras kolme inimesega, kellele ta oma haigusest ei rääkinud. Benaissa sai ise oma haigusest teada 1999. aastal.

Mullu aprillis Frankfurdis vahetult enne soolokontserti arreteeritud naist süüdistati tahtlikult raskete kehavigastuste tekitamises mehele, kellega Benaissa oli vahekorras kuus aastat tagasi ja kes HI-viirusesse nakatus.

Naise süüd tõestas ka kohtuekspertiis.

Lauljatar loobus enda tunnistusest ning kahetses korduvalt oma varasemat käitumist. «Minu käitumist pole võimalik vabandada. Pole ühtegi õigustust sellele, millega hakkama sain,» teatas Benaissa oma lõppsõnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles