Kohus saatis baarikakluse käigus ohvrit pussitanud mehe vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestikamber.
Arestikamber. Foto: Liis Treimann

Viru maakohus mõistis neljapäeval reaalse vangistuse mehele, kes pussitas Narvas baarikakluse käigus ohvrit, pussitaja kuriteokaaslane pääses aga ühiskondlikult kasuliku töö tegemise kohustusega.

Kohus karistas 45-aastast Sergei Korsunovi eluohtlike vigastuste tekitamise eest lühimenetluse korras kahe aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistusega. 32-aastane Roman sai avaliku korra raske rikkumise eest kuue kuu ja 18 päeva pikkuse tingimisi vangistuse, mille kohus asendas 396 tunni ühiskondlikult kasuliku tööga.

Süüdistuse järgi algatas Roman tänavu 13. märtsi öösel Narvas Tallinna maanteel asuvas «Karina» baaris löömingu, tõugates esmalt teist meest ja paisates ta seejärel põrandale.

Toimuvat nägi pealt purjus Korsunov, kes otsustas samuti kakluses osaleda. Korsunov haaras noa ning pussitas kannatanut mitu korda keha piirkonda, tekitades talle eluohtlikke vigastusi. Meedikutel õnnestus kannatanu elu siiski päästa.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Roman süüdistuse avaliku korra raskes rikkumises, Korsunov aga raskete tervisekahjustuste tekitamises.

Viru maakohtu Narva kohtumajas kolmapäeval toimunud istungil leidis prokurör, et mõlema mehe süü on tõendatud ning Sergeile tuleks määrata lühimenetluse korras kahe aasta ja kaheksa kuu pikkune reaalne vangistus.

Romanile nõudis süüdistaja kaheksakuulist vangistust, mille võiks asendada 480 tunni ühiskondlikult kasuliku tööga. Ühtlasi taotles prokurör Romani allutamist üheks aastaks kriminaalhooldaja järelevalve alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles