Maalehe peatoimetaja lahkub ametist

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Viidik.
Aivar Viidik. Foto: Sven Arbet / Maaleht

Üle viie aasta Maalehe peatoimetajana töötanud Aivar Viidik lahkub selle nädala lõpus ametist.

Viidiku sõnul ei ole peatoimetaja ametist lahkumine seotud eelseisvate valimiste või poliitikasse suundumisega. Ta ei kommenteerinud lahkumise põhjuseid lähemalt. «See on isiklik läbitunnetatud asi,» ütles Viidik Postimehele.

Viidik lahkub Maalehest sellel nädalal, homme ilmuv leht on valminud veel tema juhtimisel. Tema lahkumise järel saab peatoimetaja kohusetäitjaks praegune Maalehe peatoimetaja asetäitja Tiina Reinart.

Uut töökohta Viidikul kokku lepitud ei ole. «Ma ei pea õigeks pidada ühes kohas töötades paralleelläbirääkimisi. Ma olen praegu vaba inimene ja olen avatud kõigile huvitavatele pakkumistele. Olen töötanud ajakirjanduses 20 aastat ja jõudnud reporterist peatoimetajaks. Ma olen väga motiveeritud ja täis energiat jätkama. Minus ei ole mingit kibestumist ega vajadust aeg maha võtta,» sõnas Viidik.

Aivar Viidik asus Maalehe peatoimetajana tööle 2009. aastal. Aastatel 1998-2008 töötas ta Eesti Ekspressi A-osa toimetaja ja tegevtoimetajana.

Enne Aivar Viidikut töötas Maalehe peatoimetajana Sulev Valner, kes lahkus 2009. aasta suvel isiklikel põhjustel ametist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles