Tudengeil valmis veel kolm kohtuasja riigi vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaidlus lapsevanemate õppelaenude üle jõudis ringkonnakohtusse.
Vaidlus lapsevanemate õppelaenude üle jõudis ringkonnakohtusse. Foto: SCANPIX

Eesti Üliõpilaskondade Liit kavatseb lähema kuu jooksul anda riigi vastu kohtusse veel kolm kaebust seoses õppelaenude hüvitamise lõpetamisega avaliku sektori töötajatele ja lapsevanematele.

«Mitmetest meie pöördumistest hoolimata pole olnud võimalik leida riigiga kompromissi õppelaenude hüvitamise jätkamiseks neile, kes võtsid õppelaenu enne 30. juunit 2009. Usume, et meil on õigus ning jätkame tõe otsimist kohtus,» ütles EÜLi juhatuse esimees Maris Mälzer.

Tänaseks on erinevates kohtuastmetes kaks õppelaenude hüvitamist puudutavat kaebust. Tallinna halduskohtus arutletav kaebus puudutab õppelaenude hüvitamist avaliku sektori töötajatele ja Tallinna ringkonnakohtus olev kaebus õppelaenu hüvitamist lapsevanematele.

EÜL jätkab ka allkirjade kogumist õppelaenude hüvitamiseks avaliku sektori töötajatele ja lapsevanematele, kes võtsid õppelaenu enne 30. juunit 2009. Tänaseks on kogutud üle 3400 allkirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles