3000 politseinikku otsib kolme Pariisi terrorirünnaku toimepanijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pariisi politsei hoiatuse järgi on satiirilises nädalalehes Charlie Hebdo tule avanud isikud relvastatud ja väga ohtlikud, samuti selgus, et ründajaid oli kolm, esialgu räägiti kahest isikust.

Tundmatud isikud lasid maha 12 inimest, kelle seas on kümme ajakirjanikku ja kaks politseinikku. Lisaks sai neli inimest raskelt haavata.

Politsei esindaja Rocco Contento rääkis meediale, et seotuses tulistamisega otsitakse taga kolme inimest. Nende leidmiseks käivitatud operatsioonis osaleb ligi 3000 politseinikku.

Contento sõnul tulistasid ründajad Charlie Hebdo toimetuses umbes 30 lasku ning avasid seejärel tule ka sündmuspaigale saabunud politsei pihta.  Seejärel istusid ründajad musta värvi Citroeni ja sõitsid Kirde-Pariisi Port de Pantini metroo suunas. Seal jätsid nad auto maha ja istusid ümber äsja röövitud autosse, mille juhi nad enne autost välja tänavale lükkasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles